TT Ads

I en travl arbejdsdag er det vigtigt at sikre, at medarbejderne har adgang til velsmagende måltider og snacks. En oplagt måde at imødekomme dette behov på er gennem etablering af en god madordning. Bliv her klogere på, hvordan virksomheder kan få mest muligt ud af deres madordning bl.a. ved at forhandle gode tilbud og aftaler med leverandører.

Hvor mange ansatte, skal I have mad til?

Før du begynder at forhandle med leverandører, er det vigtigt at finde frem til jeres virksomheds behov og præferencer. Måske I har nogen ansatte, der er vegetarer? Eller ikke spiser gluten eller svinekød? Helt overordnet skal der styr på, hvor mange, der skal bestilles til, uanset om det gælder madretter eller frugt. Frugtordning i FrugtKurve og frugtkasser. FrugtKurven frugtordninger til virksomheder kan du tage et kig på, hvis I ønsker frugtkasser. Du kan også finde en leverandør, der leverer mad til frostkosten.

Hvad skal du være opmærksom på?

I stedet for blot at fokusere på kortsigtede besparelser, bør I som virksomhed overveje at etablere langvarige ordninger med madleverandører. Dette kan føre til aftaler om rabatter baseret på langvarige kontrakter eller eksklusive tilbud kun til jeres virksomhed, da I er en langvarig kunde. Langsigtet værdi skabes ikke kun gennem økonomiske besparelser, men også gennem et stabilt forhold med leverandøren.

Se på forskellige leverandører

Uanset om der er tale om frokost som sandwichs eller snacks, såsom frugt og Cocohagen, så er det en god idé at kigge på forskellige muligheder, så når I har fået styr på behovene for antal mængder, er det næste skridt at undersøge markedet for madleverandører og indhente tilbud fra flere forskellige. I denne forbindelse er et godt råd at sammenligne priser, kvalitet og service. Måske de endda er åbne for at forhandle priser, mængder og leveringsbetingelser? Hvis de kører fastepriser og ikke indgår særlige aftaler, er det vigtigt at respektere dette.

TT Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>