TT Ads

Urtefarm er et dansk firma, der producerer urtebaserede og innovative tilskud til alle typer af heste. De laver dog ikke blot tilskudsfoder, du kan nemlig også få urtemash og hestebolsjer fra Urtefarm. Køber du foder fra Urtefarm kan du være sikker på, at alle næringsstofferne er intakte. Alle deres produkter er nemlig skånsomt behandlet, desuden er både deres tørreri og produktion beliggende i Danmark, så vælger du at købe foder fra Urtefarm, så vælger du et dansk produceret kvalitetsprodukt. Urtefarm har en vision om at producere det absolut bedste foder til alle heste – og vælger du Urtefarm, får du desuden ekspertviden med i købet.

Urtefarm – produkter der fremmer hestens generelle sundhed

Hele Urtefarms produktserie til heste er baseret på en yderst stor viden om urter, lige fra erfaring i forskellige kulturteknikker, forarbejdning og til indsigt i alle de gavnlige egenskaber urterne har for hestene. Desuden har de stor indsigt i hestenes fordøjelsessystem samt deres behov for sporstoffer, essentielle fedtsyrer og aminosyrer. Deres store viden indenfor urter og hestefoder afspejler sig tydeligt i alle de produkter, som de fremstiller. Flere af Urtefarms produkter indeholder desuden en lang række andre naturlige og kendte ingredienser, der er med til at supplere urternes virkning, og som giver nogle mere effektive produkter, som naturligvis kommer hestene til gode.

Forbrugerne af Urtefarm har ofte stor tillid til produkternes kvalitet og virkning. Har din hest nogle udfordringer, så kan du blandt Urtefarms produkter altid finde et produkt, der understøtter præcis det område, som din hest har udfordringer på. Urtefarm laver nemlig produkter, der hjælper hesteejerne af med de forskellige udfordringer, som hesten kan have, men produkterne fremmer samtidig også den generelle sundhed hos hestene.

Samarbejde med eksperter verden over

Urtefarm samarbejder med en lang række dygtige fagfolk, såvel i Danmark, som i udlandet, og sikrer på den måde urternes virkning og anvendelse. Det er dette samarbejde mellem dyrlæger, kunder og leverandører hele verden over, der gør Urtefarm i stand til at udvikle og sammensætte en række helt unikke produkter – produkter som helt sikkert bør prøves!

Har din hest nogle udfordringer, eller er du blot blevet interesseret i at prøve noget af deres lækre tilskudsfoder, så kan du altså lige her se et stort udvalg af foder fra Urtefarm.

TT Ads