TT Ads

Ved en fødselsdag kan der sommetider følge et pres med, for hvordan holder du den bedste fødselsdag? Hvis du skal sørge for at arrangere en fødselsdag, så kan det være en anelse nervepirrende, fordi du kan tænke, om du mon har gjort dit bedste, og dine kollegaer finder det sjovt og fantasifuldt.

 

Pynt op

Til den bedste fødselsdag hører der altid en flot oppyntning med. Oppyntningen skal matche det tema, som du vælger at køre til din fødselsdag. Er temaet lyserød, skal du ikke vælge lyseblå borddækning. Måske har du ikke valgt at have et bestemt tema, men vil i stedet gerne sørge for, at lokalet er pænt pyntet. Oppyntningen kan indeholde: tallerkner, glas, balloner, mad og andre små ting, som er med til at skabe stemningen, som du ønsker, der skal skinne igennem.

Hvis du har valgt, at du skal holde en fødselsdag med temaet sjove udklædning, kan du tilkøbe balloner i forskellige farver og motiver.

Kollegaerne

Du vil gerne imponere dine kollegaer med din fødselsdagsfest, og måske vil du gerne overraske dem. De sociale medier er en god måde at skabe et fokus på f.eks. din fødselsdag, og du kan i anledning af din fødselsdag benytte lejligheden til at fortælle, hvor meget dine kollegaer betyder for dig ved at have bolsjer med logo på af jeres firma. Jeres firma er noget, som I har tilfælles, og I alle sammen bruger meget tid på. Ligeledes er bolsjer med logo godt til den søde tand, og hvem kan ikke lide det? Ved at du bringer dette op, kan det være, at du er med til at videreudvikle nogle designs, som kan være med til at reklamere for jeres firma, som I samtidig kan bruge i jeres dagligdag. Det vil sige, så det ikke blot er bolsjer med logo, men I også får bluser. Disse bluser kan I f.eks. have på i anledningen af, at I skal på teambuilding-tur.

 

 

 

 

 

TT Ads