TT Ads

Mulighederne er mange, når man skal vælge sin carport til at holde sin bil, sin campingvogn, traileren og hele familiens cykler godt beskyttet mod det danske, og ofte meget skiftende, vind og vejr.

  • Hvor stor eller hvor lille ønsker jeg at min carport skal være?
  • Hvor mange biler, cykler, trailere, campingvogne og andet skal der kunne være plads til under min carport?
  • Skal min carport have et indbygget redskabsrum, et integreret rygerum, et cykelskur, en terrasseoverdækning eller noget andet?
  • Skal jeg vælge at min carport skal være af træ, af stål, eller af et helt tredje materiale?
  • Hvordan skal carporten se ud – skal den være pulverlakeret, galvaniseret eller beklædt – og hvilken farve ønsker jeg at min carport skal have?
  • Hvordan skal carportens tag se ud – skråt, buet eller som saddeltag?

Mange forskellige faktorer er i spil, når man skal vælge sin nye carport, og som er vigtige at overveje inden byggeriet af carporten går i gang.

Høj kvalitet hos Lyngsøe

Hos Lyngsøe kan du få råd og vejledning til at vælge den form for carport, der er den helt rigtige for dig. Du kan for eksempel få en dobbelt galvaniseret carport, så du eksempelvis har plads til at have to biler stående, eller du kan for eksempel få en enkelt carport med et integreret redskabsrum. Det er en rigtig god idé at vælge din carport i galvaniseret stål, som er ufølsom overfor fugt og i alle henseender er meget holdbart. På den måde slipper du for meget vedligeholdelsesarbejde, som der for eksempel kan være meget af, ved en carport i træ.

Desuden kan du, uden selv at behøve løfte en finger, få montører til at udføre arbejdet med at sætte din nye carport op, sådan at du blot kan slappe af og nyde det flotte resultat. Der er mange forskellige muligheder – du skal blot vælge.

TT Ads