TT Ads

Er du den lykkelige ejer af et dejligt sommerhus eller måske en bjælkehytte og nyder de varme sommerdage eller sneen i vinterperioden i sommerhuset? Du har måske været en tur ved stranden eller nyder aftenskaffen på terrassen og kommer i tanke om de steder, hvor der trænger til en ekstra omgang maling. Du ved, at der indimellem skal lægges en hel del kræfter, tid og penge i vedligeholdelse. Et sommerhus eller bjælkehytte er ofte bygget i træ og fundamentet kan i dit sommerhus være et punkt-fundament, som kræver, at det bevares korrekt for at kunne holde i mange år frem. 

Den erfarne maler

For at du kan nyde synet af din ejendom og for at trækonstruktion og alle dele på huset kan holde, kræver det, at det både er den rigtige grundmaling og også overflademaling, der bruges. Med et stort udvalg af de forskellige slags træmaling kan det hjælpe at få vejledning. Med en professionel maler vil du komme langt. Du sparer selv tid og i sidste ende måske også penge ved, at der fra starten er brugt den rigtige maling både indenfor og udenfor. Det er muligt at få flere forskellige bud fra flere professionelle malere, her kan du prøve Find-maler.dk

Kompetent byggesagkyndig 

Med en god tilstandsrapport kommer du langt, både i tilfælde af at du står i den situation, at du skal til at sælge din ejendom, men også for at få et overblik over værdien af dit sommerhus eller af bjælkehytten. Prisen på en tilstandsrapport varierer og ønsker du en kompetent byggesagkyndig, kan du indhente informationer, før du beslutter dig for hvilken byggesagkyndig, som du vil have til at lave din tilstandsrapport.

Vedligeholdelse hjælper på fundamentet

Et punkt fundament bruges ved lettere konstruktioner som ved sommerhuse og bygninger af træ som en bjælkehytte. Punkt-fundamentet bygges fra jordlaget og op så bygningen står fri fra jorden, du kan læse mere her Punkt-fundament.dk. Det er her vigtigt for dit punkt-fundament, at bygningen vedligeholdes og får den rigtige maling, så det kan holde i fremtiden. Korrekt træbehandling af selve punkt-fundamentet og træbehandling og maling af træet omkring punk-fundamentet, er værd at tage i betragtning. Med hjælp fra en professionel maler, vil du få en pænere tilstandsrapport.

TT Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>