TT Ads

Man kan nemt ende med at renovere, redesigne og ommøblere sit hjem adskillige gange gennem sin bosættelse. Man vil jo gerne konstant være med på moden, og bo i et hjem der passer en, og som man føler sig hjemme i. Det er dog både tidskrævende og potentielt dyrt hele tiden at skulle lave om i hjemmet – især badeværelset kan være en vanskelig størrelse. Badeværelset kan virke svært at designe således, at det virker stilet, men også bevare den tidløse følelse. Et æstetisk og robust badeværelse kan være svært at ramme spot on, men der er nogle stile og tips, man kan bruge, hvis man gerne vil have et badeværelse som er moderne for altid.

Bevar badeværelsets stil for altid

Der er nogle overordnede stilretninger og farvepaletter som har bevidst, at de kan klare mosten mod den altid omskiftelige mode, men stadigvæk ikke blot er standard-badeværelser uden sjæl. Du kan vælge at gå efter den eksotiske badoasestil, hvor man trækker den sydeuropæiske følelse ind og lader den præge badeværelset. Hovedtrækkene her er en blanding af forskellige lysebrune/beige farver med orientalske fliser og et afslappet look. En anden vej du kan gå, er den lidt retro-moderne stil, hvor farverne i stedet er lyse variationer af blå, brun og grå, og du især går efter en kombination af glat træ og højmoderne messing. Hvis du vil gå mere ned i detaljen, så er der her nogle elementer, du kan fokusere på:

  • Penny fliser
  • Hvid over alt
  • Marmor
  • Planter og grønt
  • Mood ligting
  • Feminine farver som lyslilla

Disse stile og elementer sørger for at badeværelset holder den moderne stil for altid. Der er dog også ting, du selv kan gøre for at opretholde badeværelset. F.eks. at fjerne fugen i badeværelset eller lægge nye fliser, hvis de mister deres glans.

TT Ads