TT Ads

SKØNT MED EN TERRASSE

NY TERASSE: Det er skønt med en terrasse, især i sommermånederne, hvor terrassen nærmest fungerer som et ekstra rum, hvor der bliver brugt mange skønne timer.

Der er mange muligheder for, hvordan du vil have din terrasse skal være og hvilke materialer, du skal vælge. Det er vigtigt at vælge helt rigtigt, så du er sikker på, du får lige den terrasse, du går og drømmer om. Her er det også en god idé, at du vælger at kigge på de materiale, der matcher huset – eksempelvis på, hvordan tag, udhæng, vinduer og døre ser ud, da en terrasse fungerer i en forlængelse af huset, du allerede har i forvejen – derfor en god idé, hvis terrassen passer med det arkitektoniske udtryk af huset.

Flertallet, der skal have en ny terrasse, vælger en sten- eller træterrasse.Med en træterrasse er der mange muligheder. Du kan vælge mellem mange forskellige træsorter -der er næsten ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre, når man arbejder med træmaterialer. Der stilles dog forskellige krav til træet, alt efter om det skal bruges til selve terrassen eller til fundamentet.

Hvis du vælger, at din nye terrasse skal være en træterrasse, skal du være obs. på, at du helst skal behandle terrassen med olie i hvert fald hvert andet år – og gerne oftere. En træterrasse kræver altså, at du vedligeholder den.

Du har tonsvis af valgmuligheder, når du skal vælge træet, som skal bruges på de dele af terrassen, som ikke har kontakt med jorden.Der er også mange muligheder, hvis du vælger at din nye terrasse skal laves af sten, da der findes et hav af sten og klinker til terrasser. Med en stenterrasse skal du være obs. på, at det kan være besværligt at bruge sten, hvis du ønsker en hævet terrasse.

Kontakt gulvlageret.dk for at få viden om terrassebrædder.

TT Ads