TT Ads

Det er med at komme frem med de grønne fingre, for nu er sommeren lige rundt om hjørnet, og for mange betyder det sommerferie, grill-aftener i haven og en masse tid med venner og familie. Og er der så noget bedre end at din have står knivskarpt? Så er du i hvert fald uden tvivl klar til at invitere alle vennerne over til sommerens bedste havefest!

 

Få styr på det praktiske

Alt efter din haves størrelse er der faktisk meget tid, der kan blive brugt på at gøre haven sommerklar og stå så flot som muligt. Derfor er det en god idé at sætte en masse tid af, så du ikke står i sidste øjeblik og ikke når i mål med alt det, du gerne vil ordne i din have, før sommeren for alvor er over os. Her er en liste over det, du skal have ordnet i haven:

 

  • Klip græsplænen, så den er lav – på den måde forbliver den grøn og frisk, og du undgår, at der sætter sig for meget snavs
  • Klip hæk og træer ind, så det står knivskarpt og ikke fylder ud over det hele
  • Lug ukrudt – der er ikke noget værre end ukrudt i en have, der får det til at se rodet og uoverskueligt ud

 

Indret og dekorér

Når først alt det praktiske er ordnet, er fundamentet til den perfekte have lavet, og så er det, du for alvor kan gå i gang med at lave haven lige i din stil. Forkæl dig selv med nye havemøbler, så du kan invitere dine gæster ud på terrassen til en drink, eller plant nye blomster, så din have syner smuk og farverig. På den måde er den virkelig indbydende over for dine gæster, og du bliver glad, hver gang du vender hjem til den igen. Hvis du mangler finansiering til at ordne din have, kan du med fordel optage et lån.

TT Ads