TT Ads

Når du er i gang med at bygge ny bolig, er der mange ting at holde styr på. Hvilken farve skal de forskellige værelser have? Hvilket rum egner sig bedst til børneværelse? Noget som mange måske ikke lige tænker over, er hvilke døre, der egner sig bedst til indretningen. Men det kan godt betale sig, for en dør er ikke bare en dør. Der findes et hav af forskellige muligheder, som kan åbne døren til en helt ny verden.

Er du til fransk romantik eller et råt industrielt look?

Om du er til det ene eller det andet, så gør det bugnende marked af indvendige døre det muligt at finde præcis den stil, som passer til dit hjem. Du kan fx vælge mellem:

  • Franske glasdøre med glas og sprosser, der giver et meget autentisk romantisk udtryk.
  • Indvendige døre med fyldninger, der bidager til en klassisk indretning.
  • Skydedøre, som kan være en fordel i hjem, hvor der lægges vægt på pladsoptimering.
  • Branddøre, der er oplagt at vælge som hoveddør eller til rum, der indeholder brandbare materialer som fx et værksted. Det kan også være en god idé med en branddør, hvis du har et lille atelier med dyrebare malerier.
  • Lyddøre kan være en rigtig god idé at anvende, hvis der er støjende teenagere i husstanden. Således behøver du ikke konstant at lægge øre til de nye toner fra Justin Bieber, hvis du hellere vil nyde dagens avis i ro og mag.

Slå to fluer med et smæk

Når du skal købe indvendige døre, er det også en mulighed at se dig om på det store genbrugsmarked. Her kan du ofte gøre et kup på indvendige døre i mange afskygninger og spare penge, mens du på samme tid bidrager til en bæredygtig verden. Det er da win win.

TT Ads