TT Ads

Er du ejer af en udlejningsejendom? Eller sidder du i bestyrelsen i din ejer- eller andelsboligforening? Uanset hvad bærer du et stort ansvar for at gøre ejendommen til et trygt og sikkert sted at være. Der findes heldigvis mange muligheder som skaber tryghed for beboerne. Det er vigtigt at vælge en sikker og let anvendelig dørlås til ejendommens fælles hoveddør.

Herunder får du en guide til at vælge den dørlås som passer bedst til jeres opgang.

 

Vælg en elektronisk adgangskontrol

Hvis ikke det er nødvendigt at udskifte opgangens låsesystem, kan I med fordel supplere med elektronisk adgangskontrol. Elektronisk adgangskontrol kan I sætte, på de døre I ønsker, men det giver måske bedst mening at bruge dette på fællesdøre. Den elektroniske adgangskontrol er en ekstra sikkerhed. Med elektronisk adgangskontrol kan I se, hvem der går ind og ud ad hoveddøren. Samtidig kan I også nemt ændre adgangsforholdene f.eks. hvis en beboer flytter fra ejendommen.

Denne ekstra kontrol er med til at sikre en høj sikkerhed omkring jeres hoveddør og skaber tryghed for beboerne.

 

Vil du vide mere om adgangskontrol?

 

Udskift dørtelefonen

Er jeres dørtelefon gammel og slidt? Så kan det være en god ide at udskifte den. Det er vigtigt, at ejendommens beboere kan høre, hvem de lukker ind i opgangen. Derfor er en ordentlig dørtelefon nødvendig. Skal dørtelefonen udskiftes kan I vælge imellem:

  • En audio dørtelefon. Denne fungerer som en normal dørtelefon, hvor gæster ringer på ved hoveddøren, hvorefter beboeren kan løfte røret i lejligheden samt låse hoveddøren op.
  • En audio dørtelefon med kamera. Denne fungerer på samme måde som ovennævnte men har tilføjet et kamera. Det gør, at beboerne kan se, hvem der står nede ved hoveddøren, inden de låser hoveddøren op. Dette kan ofte give beboerne en større tryghed, hvis ikke de umiddelbart kan kende stemmen via telefonen.
TT Ads